Úvod » OBĚDY nebo VEČEŘE » Ryby

Hráškové pyré s lososem

publikováno 06.04.2018 (aktualizováno 16.04.2018)

Hráškové pyré s lososem

4 porce lososa
ghí na potření
2 lžíce másla
800 g čerstvého nebo mraženého hrášku
1 citrón
1 hrst čerstvého rozmarýnu
čerstvě mletý pepř
mořská sůl
citrón k podávání

 

POSTUP:

1. Troubu rozpalte na 200°C. Lososa osolte z obou stran, psypte čerstvě mletým pepřem, potřete ghí a dejte péct do trouby na 15 minut.

2. Hrášek zalijte vroucí vodou tak, aby byl sotva ponořený, přiveďte k varu a 2 minuty vařte. Rozmixujte spolu s máslem, koriandreovou natí, pepřem a pár kapkami citrónu na pyré.

3. Servírujte s plátkem citrónu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz