Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Recepty » POLÉVKY

Hráškovo-petrželová polévka

publikováno 16.04.2018

Hráškovo-petrželová polévka

2 lžíce kokosového oleje
2 cibule
4 stroužky česneku
500 g vyloupeného hrášku
svazek petrželové natě
1 litr zeleninového vývaru 
kůra z 1/2 citrónu
1 lžíce šťávy z citrónu
mořská sůl
2 lžíce extra panenského olivového oleje

 

POSTUP:

1. Na rozehřátém kokosovém tuku opékejte cibuli nakrájenou na kostičky asi 5 - 10 minut. Přidejte nakrájený česnek a ještě 3 minuty opékejte.

2. Přidejte 3 hrnky horkého zeleninového vývaru (1 hrnek si nechte na mixování) a hrášek, lehce osolte. Přiveďte k varu a stáhněte z plotny. Vhoďte nasekanou nať petržele a nechte spařit. Jakmile zvadne, rozmixujte v mixéru. 

3. Přidejte kůru z citrónu, šťávu z citrónu, olivový olej a ještě zamixujte. Nařeďte zbývajícím vývarem podle toho, jak chcete polévku hustou.

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery