Úvod » OBĚDY nebo VEČEŘE » Ryby

Treska v ořechové krustě

publikováno 15.12.2016

Treska v ořechové krustě

(Z této dávky připravíte 1 porci)

120g tresky
15g lískových ořechů
1 bílek
10g olivového oleje
100g brokolice
citrónová šťáva a kůra
sůl
pepř
bílý jogurt

 

POSTUP:

1. Tresku osolíme, lískové ořechy nasekáme a smícháme s bílkem. Tresku obalíme v lískové směsi a opečeme na olivovém oleji. Brokolici očistíme a růžičky uvaříme v páře, pokapeme citrónovou šťávou a osolíme. Bílý jogurt ochutíme solí, pepřem a citrónovou kůrou.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery