Úvod » OBĚDY nebo VEČEŘE » Ryby

Pražma na grilu s rajčatovo-paprikovou salsou

publikováno 21.11.2016

Pražma na grilu s rajčatovo-paprikovou salsou

(Z této dávky připravíte 1 porci)

200g vykuchané pražmy
5g olivového oleje
sůl
pepř
1 lžíce citrónové šťávy
nasekaný tymián

salsa:
40g cherry rajčátek
50g červené papriky
30g červené cibule
kousek chilli papričky
5g olivového oleje
lžička třtinového cukru
stroužek česneku
hladkolistá petržel
limektová nebo citrónová šťáva
50g celozrnného chleba k podávání

 

POSTUP:

1. Pražmu omyjeme, osušíme a na každé straně několikrát nařízneme.

2. Rybu zevnitř i zevně osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou.

3. Povrch potřeme olejem a posypeme tymiánem.

4. Na rozpáleném grilu opékáme po každé straně asi 6 minut.

5. Salsuu vytvoříme  nakrájené papriky, rajčat, cibule, chilli, česneku a petržele.

6. Vše krájíme nadrobno. Přidáme cukr, olivový olje a limetkovou šťávu podle chuti. Promícháme.

7. Rybu podáváme s celozrnným chlebem a salsou.

 

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz