Úvod » OBĚDY nebo VEČEŘE » Ryby

Halibut v bramborovém kabátku

publikováno 09.11.2016

Halibut v bramborovém kabátku

(Z této dávky připravíte 1 porci)

133g filetu z halibuta
60g smetany 12%
5g olivového oleje
140g brambor
hrst hladkolisté petržele
sůl
pepř

 

POSTUP:

1. Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.

2. Rybu osolíme a na stranu bez kůže přitlačíme část bramborových plátků.

3. Olivový olej rozehřejeme a položíme na něj rybu bramborovými plátky dolů. Opékáme z obou stran dozlatova.

4. Zbylé brambory podlijeme smetanou a uvaříme doměkka. Osolíme a opepříme.

5. Rybu servírujeme na lůžku ze smetanových brambor a zdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery