Úvod » SVAČINY » Slané

Pečené ředkvičky s tymiánem

publikováno 28.10.2016

Pečené ředkvičky s tymiánem

(Z této dávky připravíte 4 porce)

45 dkg čerstvých ředkviček
2 lžíce kanolového oleje
1 lžička mletého tymiánu
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky černého pepře

 

POSTUP:

1.  Předehřejte troubu na 180°C. Odřízněte vrchní část ředkvičky, odkud vyrůstá nať. Pak je rozkrojte na půlky a položte do misky, přidejte sůl, tymián, olej a pepř, vše promíchejte.

2. Takto okořeněné ředkvičky dejte na plech vyložený pečícím papírem a pečte v předehřáté troubě 10-12 minut. Podávejte teplé.

 

Obsah výživových látek v jedné porci:

Kalorie: 85, tuky celkem: 4g, sodík: 138mg, sacharidy celkem: 2g, vláknina: 1g, cukry: 1g, bílkoviny: 0g.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz