Úvod » OBĚDY nebo VEČEŘE » Maso

Kuřecí maso se salsou

publikováno 02.07.2016

Kuřecí maso se salsou

(Z této dávky připravíte 4 porce)

2 kuřecí prskíčka bez kůže a kostí
350g salsy
450g konzervovaných červených fazolí
1 nakrájené avokádo
sůl a pepř na dochucení
1 svazek nakrájená jarní cibulky


 

POSTUP:

1. Kuřecí maso, salsu a fazole dejte do pomalého hrnce. Nastavte na nízkou teplotu dvě hodiny.

2. Pokrm podávejte s nakrájeným avokádem a jarní cibulkou.

 

Obsah výživových látek v jedné porci:

Kalorie: 270, tuky celkem: 7g, nasycené tuky: 2g, trans tuky: 0g, cholesterol: 65mg, sodík: 660mg, sacharidy celkem: 23g, vláknina: 9g, cukr 1g, bílkoviny: 33g, železo 4mg.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz