Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » OBĚDY nebo VEČEŘE » Maso

Podzimní dýňové chilli

publikováno 23.04.2016

Podzimní dýňové chilli

(Z této dávky připravíte 4 porce)

1 středně velká nakrájená zelená paprika
1 lžíce kanolového oleje
1 malá nakrájené cibule
230g mletého krůtího masa
1 nakrájená chilli paprička
1/4 lžičky adobo omáčky
2 lžičky chilli
1/4 lžičky černého pepře
1 lžička soli
1/8 lžičky mleté skořice
jedna 450g plechovka nakrájených rajčat
jedna 450g plechovka fazolí v chilli omáčce
jedna 450g plechovka dýňového pyré
2 lžičky hnědého cukru
1/4 šálku strouhaného sýru čedar
2 lžíce pražených a solených dýňovýh semínek

 

POSTUP:

1. Ve velkém hrnci rozehřejte olej na střední teplotu. Přidejte cibuli a papriku, orestujte po dobu asi pěti minut. Pak přideje mleté maso, promíchejte a poduste třři až čtyři minuty. Poté přijde na řadu paprička, adobo omáčka, chilli, 1/2lžičky soli pepř a skořice. Vařte asi minutu.

2. Vmíchejte rajčata i se šťávou, plechovku fazolí i s omáčkou, dýňové pyré a šálek vody. Směs přiveďte k varu. Poté dochuťte 1/2 lžičkou soli a hnědým cukrem. Snižte teplotu a při velmi nízké teplotě vařte asi hodinu pod pokličkou za občasnho míchání.

3. Podívejte v miskách se strouhaným sýrem a dýňovými semínky.

 

Obsah výživných látek (v jedné porci):
303kcal, tuky celkem 12g, nasycené tuky 3g, trans tuky 0g, sodík 1179mg, sacharidy 32g, vláknina 10g, cukry 10g, bílkoviny 19g.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery