Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » OBĚDY nebo VEČEŘE » Těstoviny

Tagliatelle s kančím ragú

publikováno 04.03.2016 (aktualizováno 15.04.2016)

Tagliatelle s kančím ragú

(Z této dávky připravíte 1 porce)

100g očištěného kančího hřbetu (mletého)
40g mrkve
40g celeru
40g řapíkatého celeru
40g cibule
1 stroužek česneku
100ml červeného vína

200ml masového vývaru
5g haldké špaldové mouky

3g olivového oleje
80g tagliatelle
tymián, rozmarýn, pepř a sůl

 

POSTUP:

1. Kořenovou zeleninu nakrájíme na malé kostičky, opečeme na oleji. Přidáme maso, důkladně orestujeme a přidáme najemno nasekané bylinky.

2. Poté lehce zapřášíme moukou a zalijeme vínem. Alkohol necháme odpařit a zalijeme vývarem. Podle potřeby dochutíme solí a nahrubo mletým černým pepřem.

3. Vše dusíme doměkka pod poklicí přibližně hodinu. Tagliatelle uvaříme a smícháme s kančím ragú.

 

Obsah výživových látek v jedné porci:

Kalorie: 369, tuky celkem: 8g, sacharidy celkem: 33g, bílkoviny: 25g.

 

 

Zdroj: časopis Dieta

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery