Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Informace

OSOBNÍ TRENÉRKA, PORADCE PRO VÝŽIVU

publikováno 10.09.2015 (aktualizováno 18.11.2015)

Soukromé lekce, výživové poradenství

Mé jméno je Michaela Pospíšilová  a působím jako osobní trenér, instruktor skupinových lekcí a poradce pro výživu.

Ať už jste se rozhodli začít pravidelně cvičit, zlepšit svoje stravovací návyky, nebo obojí, což přináší nejlepší výsledky, nejdříve společně podrobně probereme vaše časové možnosti, představy, cíle,  zdravotní stav, aby úsilí vložené do tréninku přinášelo co nejefektivnější výsledky, které chcete.

Nabízím vám komplexní portfolio z oblasti fitness a zdravého životního stylu, které zahrnuje:

  • Zdravé hubnutí pod dohledem odborníka - osobního trenéra
  • Nárůst svalové hmoty díky  vhodnému posilovacímu programu
  • Měření pomocí speciální váhy
  • Tréninkový program na míru
  • Sestavení vhodného jídelníčku
  • Osobní konzultace

Dávám výhradně přednost naprosto individuálnímu přístupu ke každému klientovi s ohledem na zdravotní stav a potřeby každého z nich.

Cílové skupiny:

  • Lidé se sedavým zaměstnáním
  • Lidé trpící nadváhou a obezitou
  • Kondiční sportovci
  • Maminky po porodu, které potřebují své tělo opět dostat do formy
  • Sportovci různých odvětví s potřebou kondiční přípravy 

Řadíte se do některé z výše uvedených skupin, nebo chcete cvičit jenom tak pro radost?

Ať už je váš cíl jakýkoliv a patříte ke kterékoliv věkové skupině, nabízím vám odbornou a efektivní pomoc v řešení vašich cílů a snů o lepším zdraví a krásnější figuře. Zkušenosti a osobní přístup jsou samozřejmostí, ale přece ten první a nejdůležitější krok - ZAČÍT - je jen a jen na Vás a dřina, kterou to vyžaduje taktéž. 

Po úvodní konzultaci vám sestavím vhodný trénink pro dosažení určeného cíle (posílení oslabených a protažení zkrácených svalů, formování postavy, nabírání svalové hmoty, apod.). V první řadě je vždy nejdůležitější vaše zdraví a správné provedení cviků.

 

Proč cvičit s osobním trenérem?

Osobní trenér vás naučí správné technice provedení jednotlivých cviků, správnému dýchání, apod. Co se týká celkové koordinace, plynulosti cvičení a dýchání, chvíli trvá, než si je člověk zažije, proto je cvičení pod dohledem trenéra rozhodně bezpečnější. Není lež, že špatným provedením cviků, nebo jejich nevhodným výběrem si můžete i uškodit.

Cvičení s osobním trenérem je osobní proto, že se vám po celou dobu cvičení věnuje a je zde jenom pro vás.

S osobním trenérem máte motivaci. Kolikrát jste se donutili cvičit doma sami, a když už, tak v jaké intenzitě a jak dlouho? 

S trenérem cvičíte intenzivněji a tím pádem je cvičení efektivnější - člověk má vždy tendenci se tak trochu šetřit a proto někdy nedosahuje takových výsledků, jakých by chtěl a mohl, což je škoda, resp. marně vynaložené úsilí, čas a finance.

Pokud začnete cvičit s trenérem, doporučuji upravit i dosavadní stravovací zvyklosti, nebo jídelníček minimálně s trenérem zkonzultovat. Vědomosti o správném jídelníčku dozajista máte, ale motivace je dodržovat bývá věc jiná, proto vám i v tomto ohledu ráda poradím. Dle domluvy vám mohu sestavit nový vyvážený jídelníček přizpůsobený vašim potřebám. Ať už se chcete zaměřit na redukci váhy, nabírání svalové hmoty, nebo se udržovat v kondici a být zdraví, vždy bude sestaven s ohledem na vaše dosavadní stravovací návyky, individuální chutě, časové a finanční možnosti a další faktory tak, aby vám vyhovoval. Tento plán je sestaven tak, aby v něm byly zastoupeny všechny důležité živiny, vitamíny, minerály, stopové prvky, vláknina a součástí každého takového plánu jsou výživová a doplňková doporučení a doporučený pitný režim.

Pokud máte zájem dozvědět se něco o zdravé výživě, chcete změnit svou hmotnost za pomoci odborníka nebo trpíte např. potravinovou alergií, problémy se zažíváním nebo trpíte některou z civilizačních chorob a nevíte si rady s Vaším jídelníčkem, jsem tu, abych Vám pomohla. Změna způsobu stravování je vhodná i pro těhotné a kojící maminky, pokud jste diabetik nebo máte zvýšenou hladinu cholesterolu v krvi či vysoký krevní tlak.Mohu Vám nabídnout jak konzultace, tak měření na speciální váze, které změří % tuku a svalů ve vašem těle, tak i Váš osobní výživový plán – jídelníček přesně dle vašich potřeb.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz