Úvod » OBĚDY nebo VEČEŘE » Ryby

Losos s quinoou a balsamikem

publikováno 03.09.2015 (aktualizováno 04.09.2017)

Losos s quinoou a balsamikem

170g filetu z lososa (bez kůže)
sůl a pepř k dochucení
1 lžička octa balsamico

1 lžička zálivky balsamico
3 šálky čerstvého krájeného listového špenátu
3/4 šálkuvařené quinoi (vařte jidle návodu k přípravě a přidejte do ní máslo nebo olivový olej)


POSTUP:

1. Lososa osolte a opepřete. Ohřejte menší nepřilnavou pánev na střední teplotu. Poté přidejte lososa.

2. Pečte na obou stranách po dobu 2-3 minut, dokud maso nezměkne až ke kostem. Pokud maso začne rychle hnědnout, zmírněte teplotu. Světlá barva ve středu filetu nevadí.

3. Smíchejte balsamoco ocet a zálivku.

4. Vložte nakrájený špenát do mělkého hrnce. Poté přidejte quinou a lososa. Pokropte to celé dressingem. Pokud je třeba, tak promíchejte.

 

Obsah výživových látek v jedné porci:

Kalorie: 243, tuky celkem: 23g, sacharidy celkem: 40g, bílkoviny: 42g.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Špízy z tuňáka
Špízy z tuňáka 240 g čerstvého tuňáka čerstvý koriandr 2 chilli papričky sůl, pepř 2 lžičky medu 2 lžičky sójové omáčky chilli olej 2 žluté ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery