Dip z červené řepy
publikováno 30.05.2015
DIP Z ČERVENÉ ŘEPY
Dopřejte si skvělou svačinku:
<span 130,="" 238)\"="">Dip z červené řepy
(Z této dávky připravíte 1 šálek)
4 červené řepy, mražené, konzervované nebo ryrové nastrouhané na jemno
1/2 lžičky kmínu
1/2 lžičky koriandru
1 utřený stroužek česneku
šťávu z 1/2 střeního citrónu
3 lžíce řeckého jogurtu
POSTUP:
1. Nastrouhejte řepu, případně kostičky řepy konzervované dejte do mixéru.
2. Přidejte koření, citónovou šťávu a jogurt.
3. Vše dobře rozmixujte.
4. Podávejte s krekry a syrovou zeleninou.
Obsah výživových látek v jedné porci (4 lžíce):
Kalorie: 55, tuky celkem: 0,2, nasycené tuky: 0,1g, trans tuky: 0g, cholesterol: 10 mg, sodík: 74 mg, sacharidy celkem: 11g, vláknina: 3g, cukry: 7g, bílkoviny: 4g, železo: 1mg, vápník: 45mg.
Komentáře
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
V diskuzi není zatím žádný příspěvek
Kategorie: fitness
Návštěv: 33669
Dnes: 0
Online: 2