Vepřový sendvič po kansasku
publikováno 14.05.2015
VEPŘOVÝ SENDVIČ PO KANSASKU
Dopřejte si skvělou svačinku:
Vepřový sendvič po kansasku
(Z této dávky připravíte 6 porcÍ)
2 lžíce koření barbecue
0,5 kg libové panenky
2 lžíce kanolového oleje
1 menší cibule, nakrájená
1/2 šálku kuřecího vývaru snízkým obsahem soli
1 plechovka konzervovaných rajčat
1/2 šálku barbecue omáčky
sůl a pepř na dochucení
6 celozrnných bagetek
POSTUP:
1. Syrové maso posypejte kořením.
2. Na pánvi rozehřejte lžíci oleje, maso pečte z obou stran po dobu asi dvou minut a pak ho dejte do pomalého hrnce.
3. Vyčistěte pánev a nalijte na ní zbylý olej, přidejte cibulku a orestujte ji po dobu zhruba pěti minut za stálého míchání. Pak na pánev nalijte kuřecí vývar a vše dobře míchejte, aby se vám cibulka nepřichytávala na dno.
4. Vývar nalijte na maso v pomalém hrnci. Přidejte rajčata a barbecue omáčku. Vařte 8 hodin při nízké teplotě.
5. Pak vyndejte maso z hrnce a nechte ho pár minut zchladnout. Potom ho nakrájejte na kousky po vláknech. Kousky masa vraťte do omáčky a dobře promíchejte. Dle potřeby osolte a opepřete.
6. Bagetky rozkrojte na půl a plňte masovou náplní.
Obsah výživových látek v jedné porci:
Kalorie: 285, tuky celkem: 7, nasycené tuky: 1g, trans tuky: 0g, cholesterol: 60mg, sodík: 1 190mg, sacharidy celkem: 32g, vláknina: 3g, cukry: 13g, bílkoviny: 27g.
Komentáře
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
V diskuzi není zatím žádný příspěvek
Kategorie: fitness
Návštěv: 33669
Dnes: 0
Online: 2