Fazolová omeleta
publikováno 15.01.2015 (aktualizováno 01.03.2015)
Fazolová omeleta
Odstartujte svůj den skvělou snídaní
FAZOLOVÁ OMELETA
(Z této dávky připravíte 1 porce)
1/2 lžičky olivového oleje
2 lžíce nakrájené zelené cibulky
1 šálek bílků
1/2 šálku konzervovaných černých fazolí
120g salsy
1/2 šálku dílků pomeranče
POSTUP:
1. Předehřejte troubu na 180 °C..
2. Na pánev nalijte kapku oleje a nechte rozehřát, pak na ni nalijte bílky a nechte hmotu rovnoměrně rozmístit po celé pánvi.
3. Přidejte zelenou cibulku a fazole. Po zhruba 5-7 minutách, kdy je omeleta ve spodu již tuhá, ale n apovrchu stále tekutá, dejte pánev do trouby. Tam ji nechte dalších 7-10 minut.
4. Přendejte omeletu na talíř, servírujte se salou a kousky pomeranče
Obsah výživových látek v jedné porci:
Kalorie: 330, tuky celkem: 3g, nasycené tuky: 21g, trans tuky: 0g, cholesterol: 0mg, sodík: 1084 mg, sacharidy celkem: 41g, vláknina: 12g, cukry: 15g, bílkoviny: 37g
Komentáře
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.
V diskuzi není zatím žádný příspěvek
Kategorie: fitness
Návštěv: 33670
Dnes: 0
Online: 2